19 / 05 / 2024

Günep Grup projeleri

Günep Grup projeleri

Mobilya, inşaat ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Günep Grup. bu yıl iki yeni inşaat projesine başlamaya hazırlanıyor. Firmanın yapmayı planladığı projelerin yatırım bedeli 35 milyon TL civarında olacak

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Günep Grup projeleri Haberi

Günep Grup projeleri

Mobilya, inşaat ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Günep Grup. bu yıl iki yeni inşaat projesine başlamaya hazırlanıyor. Firmanın yapmayı planladığı projelerin yatırım bedeli 35 milyon TL civarında olacak Kayseri'de Nepa Ticaret ve Pazarlama adı altında birkaç ortakla 1979 yılında kurulan Günep, o zamanlar Emsan'm pazarlamasını yapıyordu. Nepa, 1985 yılında Adana'ya şube açtı. Bir yıl sonra da buraya Güney Nepa'nm kısaltılması olan Günep ismi verilirken, böylece Günep AŞ kuruldu. Daha sonra ortaklarıyla ayrılan İzzet Öksüzkaya, Günep'i kendi işletmeciliğinde devam ettirdi. O zamanlar genellikle zücaciye ürünlerinin pazarlamasını yapan firma, sonrasında 1993 yılında İstikbal'in bölge bayiliğini alarak, farklı bir sektöre adım attı ve diğer bütün işlerini bıraktı. İstikbal'in yanı sıra Bellona ve Mondi'nin de bayiliğini alan Günep, mobilya sektöründe bölgede hatırı sayılır...