17 / 05 / 2024

Günep Yapı konut projeleri nerede yapılacak

Günep Yapı konut projeleri nerede yapılacak

Günep Grup şirketlerinden, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı AŞ bugüne kadar Adana'nın muhtelif semtlerinde yapımını gerçekleştirmiş olduğu konut ve iş merkezleriyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Bina güçlendirmelerine talep arttı: Ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Uzmanlar, ülke genelinde konut kiralarında yaşanan artış sebebiyle depremlerin ardından güçlendirmelere talebin arttığına dikkat çekti. Peki ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

TOKİ Meram Gödene 22 konut kura sonucu kazananları!

TOKİ Meram Gödene 804 konut projesinde yer alan 22 konutun kura çekilişi bugün yapılacak. TOKİ Meram Gödene 22 konut kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene 22 konut kura sonucu kazananları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar liralık 5 yeni proje!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok projeye imza atan Metal Yapı Konut, bugüne kadar 6 proje gerçekleştirdiği Kemerburgaz-Göktürk bölgesinde 1 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 5 yeni proje daha hayata geçirecek.

Metal Yapı Konut'tan 3 dev proje!

Geçen yıl Doğa Okulları’nı satın alarak gündeme gelen 30 yıllık inşaatçı Metal Yapı Konut, 2017’de de yatırımlarına aralıksız devam edecek.

Günep Yapı konut projeleri nerede yapılacak Haberi

Günep Yapı konut projeleri nerede yapılacak

Yapımı devam eden Günep Zivapaşa İş Merkezi: 86 adet, farklı metrajlardaki modern çalışma ofisleri ve işyerleriyle 7.016 yılının başlarında hizmete alınması için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Ayrıca 7.014 yılı sonlarında hizmet vermeye başlayan Gunep Kurukopru İş Merkezi'ndeki işyerleri sahiplerine teslim edildi. 88 adet ofis ve 11 adet işyeri bulunan Gunep Kuruköprü Adana'da ışın merkezi konumunda. Her iki iş merkezi projesi şehir merkezinde olup, alışveriş merkezlerine. havaalanına, otellere, kamu kurumlarına yakınlığı ve ulaşım kolaylığı gibi bir çok ticari rahatlığa da sahip. İş merkezlerinin mimari projeleri ve yapımlarında da kalite, konfor, işlevsel ve görsel iyi olması için son derece titizlikle çalışılmış Günep Yapı AŞ Satış Müdürü Sabri İpek "2015 yılı sonlarına doğru, Barajyolu ve Hastaneler Kavşağı'nda yapımına başlanacak olan yeni...