18 / 05 / 2024

güneş enerjisi fiyatları

güneş enerjisi fiyatları

MANZ AG Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini inceleyecek. Türkiye, artan yenilenebilir enerji payından dolayı son verilere göre enerji ithalatından 850 milyon dolar ulusal kazanç elde etti.

Çiftçilere %70 destekli mobil güneş enerjisi sistemi desteği geldi!

Çankırı'daki çiftçilere yönelik başlatılan projede, güneş enerjisi sistemini yüzde 70 destekleme imkanı sunuldu. Bu fırsat üretimin artmasına büyük katkı sağladı ve çiftçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yüzde 70 hibe verilecek. 

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi kuruldu!

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi bugün Bahçeliveler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Recep Gülenç tarafından kuruldu. 

Ankapark’taki otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali kuruldu!

Ankapark’taki açık otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali (GES) kuruldu. Yılda 15 milyon kilowattsaat elektrik üretilecek GES ile yılda yaklaşık 10 bin konutun ihtiyacını karşılayacak elektrik üretilecek.

105 Güneşli fiyatları!

105 Güneşli fiyatları haberimizde yer alıyor. Uyumazlar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor.  

Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

İmar Barışı Kanunu'nda belirtilen istisnai yapılara yapı kayıt belgesi düzenlenmiyor. Peki, Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaya bedeli ile Türkan Altun tarafından kuruldu.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Nef 36 Güneşli fiyatları!

Nef 36 Güneşli fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kiler GYO Referans Güneşli fiyatları 2017!

Kiler GYO Referans Güneşli fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Referans Güneşli projesinde 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nurol Park Evleri Güneşli fiyatları 2017!

Nurol Park Evleri Güneşli fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nurol Park Güneşli fiyatları 2017!

Nurol Park Güneşli fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor...

güneş enerjisi fiyatları Haberi

güneş enerjisi fiyatları

Türkiye 2023 yılı itibariyle enerji ihtiyacının en az %30’unu Solar PV sistemleri (güneş enerjisi) ile yenilenebilir kaynaklardan elde etmeyi hedefliyor. Türkiye’nin ulusal yenilenebilir enerji potansiyelini yakından takip eden solar donanım üretiminde öncü şirket Manz AG, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında üst düzey Alman ekonomi heyetiyle birlikte Türkiye’yi ziyaret edecek.


Türkiye’de ulusal enerji kullanımı 2023 yılı itibariyle iki katına çıkacak ve bu yaklaşık olarak 120 milyar dolar yatırım anlamına geliyor. Türkiye, artan yenilenebilir enerji payından dolayı son verilere göre enerji ithalatından 850 milyon dolar ulusal kazanç elde etti. Türkiye 2023 yılı itibariyle de enerji ihtiyacının en az %30’unu Solar PV Projesi 3 GW pay ile yenilenebilir kaynaklardan elde etmeyi amaçlıyor. Solar sanayisinde donanım üretiminde öncü şirket olan Manz AG, solar hücreler...