01 / 05 / 2024

güneş evleri teslimleri

güneş evleri teslimleri

Toplu Konut İdaresi'nden ayrı, yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç attı.

Balance Güneşli teslimleri!

Balance Gayrimenkul imzasıyla Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde teslimler ne zaman? İşte, Balance Güneşli teslimleri!

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ödemelerine göre 240 aya kadar taksit sağlayan projede 1.849 adet daire yer alıyor. Projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

5. Levent Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Toplamda 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki 5. Levent Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Ankara Güneş Evleri' nde fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

Çalkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Güneş Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara Güneş Evleri' nde fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabilen Referans Güneşli Rezidans 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşuyor. Peki Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Nurol Park Güneşli teslimleri ne zaman?

Daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteren Nurol Park Rezidans'ta 50 ay vade farksız ödeme seçenekleri bulunuyor. Peki Nurol Park Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Kaşmir Göl Evleri Ankara iletişim!

Kaşmir Göl Evleri Ankara iletişim, adres ve ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Kaşmir Göl Evleri Ankara Etimesgut Eryaman bölgesinde inşa ediliyor. Kaşmir Göl Evleri teslimleri 2014 Ağustos ayında gerçekleşecek...

Güneşli Sun Flamingo Park Evleri!

Toplam 122 adet konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Güneşli Sun Flamingo Park Evleri'nde yüzde 30 peşinatla 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

Feza Park Evleri Güneşli satış fiyatları!

Feza Park Evleri Güneşli satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Feza Park Evleri 'nde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Güneşli Feza Park Evleri!

Güneşli Feza Park Evleri projesi Evren Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 146 konutluk Güneşli Feza Park Evleri projesinde daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

güneş evleri teslimleri Haberi

güneş evleri teslimleri

Kahramanmaraş Büyüksehir Belediye'sinin konut edindirme çalışmaları kapsamında Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harç atıldı. İnşaat çalışmaları başlayan Güneşevler Toplu Konutlarında incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Başkan Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Güneş Evler Yapı Kooperatifimizin temeli atıldı, betonları dökülüyor. İnşaallah buradan bin 500 civarında vatandaşımız ev sahibi olacak. Gelecek yılsonunda burayı hızlı bir şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. Konutların teslimini 15 ay gibi planladık ama 12 aya çekmeyi hedefliyoruz. 70 bin liranın altında bir rakama burayı mal edeceğiz. 123 metrekareden oluşan, tünel kalıp sistemiyle depreme dayanıklı olarak inşa edilen modern konutlar vatandaşlarımıza teslim edecek ve bu bölgede yeni temeller atmaya devam edeceğiz. Hedefimiz on bin civarında sosyal...