30 / 04 / 2024

güneş Kiler GYO

güneş Kiler GYO

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO, basında çıkan Güneşli ve Yakuplu projeleri hakkında hiç bir resmi açıklama yapmadığını bildirdi...

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti? 

Kiler GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 tarihleri arasında 524 bin 193 TL hasılat elde etti.

Kiler GYO'nun Pendik'teki arsasının değeri ne kadar?

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne oldu?

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Kiler GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Kiler GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

güneş Kiler GYO Haberi

güneş Kiler GYO

Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kiler Grubu tarafından planlanan "Referans Güneşli" isimli projenin arsasının mülkiyeti şirket ortaklarımızdan Nahit Kiler'e ait olup, şirketimiz Satış ve Pazarlama Koordinatörünün emlak fuarındaki açıklamaları Kiler Grubuna ait bir proje olması nedeniyle yapılmıştır.

Emlak fuarında söz konusu projeye ait "Güneşlide yepyeni bir projeyi 2014'ün ilk çeyreğinde satışa sunmuş olacağız. Ön talep toplama ve bilgilendirme yapıyoruz. Projemizin ismi ' Referans Güneşli' olacak. Yaklaşık 200 ünite civarı olacağını planlıyoruz. Şu anda proje aşamasında. 2014'ün ilk çeyreğinde tanıtımını yapıp lansmana çıkacağız" bilgileri verilmiştir.

Referans Güneşli projesinin detaylarına ilişkin basın veya yayın kuruluşlarına herhangi bir açıklama yapılmamış olup, çıkan haberler emlak fuarında şirketimiz yöneticisi tarafından yapılan açıklamalar üzerine inşa edilerek yer almıştır.

Projenin Kiler GYO A.Ş. bünyesinde yapılması için, şirketimiz ile Nahit...