28 / 04 / 2024

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Sokak'ta kuruldu.

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Furkan Gültekin tarafından kuruldu.

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Soysal Ergin tarafından kuruldu.

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kaya tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Bülbül tarafından kuruldu.

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Uçar tarafından kuruldu.

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi kurum, özel kuruluş ve kişilere ait, konut, toplu konut, eğitim tesisi, hastane, kültür merkezi, alışveriş merkezi, han, çarşı, işyeri, plaza,tarihi eser, otel, tatil köyü ve diğer turistik tesisler, fabrika, dini tesis,yurt, sulama, içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesisleri, karayolları, havayolları, demiryolları, köprüler ile alt ve üst geçitler, hava meydanları, istasyonlar, limanlar ve barajlar, kanallar, maden sahaları, bilumum yapı ve tesislere ait her türlü proje, mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve danışmanlık hizmetlerini yapmak, montaj ve inşaat işerini taahhüt etmek ve yapmak. Her türlü zemin etüdü,...