21 / 05 / 2024

Güneş25 Teknik İnşaat adres

Güneş25 Teknik İnşaat adres

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Pro Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tunçel ve Uğur Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Devay Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devay Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Ay ve Murat Günaç ortaklığında kuruldu.

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

Seranat Teknik İnşaat Kimya Reklam Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seranat Teknik İnşaat Kimya Reklam Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevgili tarafından kuruldu. 

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Güneş25 Teknik İnşaat adres Haberi

Güneş25 Teknik İnşaat adres

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır......: 1-Her türlü inşaat yapım ve taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, okul, hastane, kreş, bakım evleri, huzur evleri inşaatlarını almak, yapmak, satmak, kendi hesabıma arazi ve arsalar almak, satmak, bunların üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı, kar paylı, hisse paylı ve ücret karşılığı binalar yapmak. 2-Yurtiçi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar, göletler, kavşaklar, viyadükler, köprüler, alış-veriş merkezleri, eğlence merkezleri, parklar, bahçeler, turistik tesisler, tatil...