07 / 05 / 2024

güneşli aydınlı inşaat projesi

güneşli aydınlı inşaat projesi

Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut'un eski İçdaş Güneşli arazisinde yapacağı 1.400 konutluk proje Mart ayında satışa sunulacak. 112 bin metrekarelik İçdaş Güneşli arazisi bölgenin en büyük arsası...

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Selver Güneş tarafından kuruldu.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Kireçli Tüneli inşaatının aşaması TBMM'de!

Kireçli Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

güneşli aydınlı inşaat projesi Haberi

güneşli aydınlı inşaat projesi


Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut Ortaklığı, Güneşli'nin en büyük arazisi olan eski İçdaş Fabrikası arazisinde inşa edecekleri projeyi Mart ayında satışa çıkarmaya hazırlanıyor.


112 bin metrekare büyüklükteki İçdaş Fabrikası arazisinde 1.400 konut ve 45 dükkan inşa edilecek. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesinin satış ofisi hazırlıkları devam ediyor.


250 milyon dolara mal olacak İçdaş Güneşli projesi hasılat paylaşımı modeliyle inşa ediliyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesinin inşaat çalışmaları geçen yıl ortasında başlamıştı.




Tel:212 322 65 65

Web: www.metalyapikonut.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, 2009 yılında girdiği gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor.


Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanı olduğu Aydınlı Grup ve ortağı Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu İÇDAŞ’ın...