29 / 04 / 2024

Güneşli Balance iletişim

Güneşli Balance iletişim

Dairelerin teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Balance Güneşli Evleri projesi, Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul Güneşli'de yaşama geçiriliyor. Güneşli Balance adres bilgileri şu şekilde...

Balance Güneşli daire fiyatları!

Balance Güneşli daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Balance Güneşli projesi toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor...

Balance Güneşli satılık!

Balance Güneşli satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanan Bağcılar Balance Güneşli projesi konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana geliyor...

Güneşli Balance satış ofisi

İçerisinde 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunan Güneşli Balance satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 447 47 07. Projede satışlar devam ediyor...

Güneşli Güneşbahçe iletişim!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Balance Güneşli nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerine komşu olan Güneşli'de hayata geçen Balance Güneşli projesi lokosyonu ile değer yaratıyor. Proje nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Balance Güneşli fiyatlar!

Stüdyo ofis alanlarının 50 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İlçe' sinde yer alıyor. Balance Güneşli fiyatlar metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Balance Güneşli satış fiyatları!

6 blok şeklinde yükselen Balance Güneşli projesi toplam 311 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Balance Güneşli satış fiyatları metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi!

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi 2016 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Balance Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 311 adet bağımsız birim yer alıyor.

Balance Güneşli lokasyonu ile değer yaratıyor!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Yeni nesil ofis projesi Balance Güneşli Mart'ta teslim!

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı.

Güneşli Balance iletişim Haberi

Güneşli Balance iletişim

Konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana gelen Güneşli Balance adres bilgileri hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Konutların 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Balance Güneşli projesinde; fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Toplam 17 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Güneşli Balance adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Bağcılar Güneşli Balance projesi, toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. 


Balance Güneşli Konutları'nda bulunan  cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin...