29 / 04 / 2024

Yeni nesil ofis projesi Balance Güneşli Mart'ta teslim!

Yeni nesil ofis projesi Balance Güneşli Mart'ta teslim!

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı.



Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı. 

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor. 

Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamının en iyi örneğini ortaya koymaya çalışıyor. 


40-1700 m2'lik ofisler Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacına yönelik alanların yer aldığı projede, şirketlere teknik ve sosyal açıdan hizmetler veriliyor. 


Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmalara çözüm olacak plaza ofisler, 40 -1700 m2 büyüklüğünde alanlar sunuyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde ofisler birleştirilerek daha geniş alanlar oluşturulabiliyor. Dikey olarak tasarlanan C Blok'un 2-12 katlarında yer alan plaza ofislerde kısa molalar için bahçe konforu yaşatan kat bahçeleri yer alıyor. 


Yeni Akit




Geri Dön