26 / 05 / 2024

güneşli express projesi fiyatlar

güneşli express projesi fiyatlar

Güneşli Express nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Babacan Yapı imzası taşıyor...

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Huzurlu Marmara Güneşli projesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi 310 adet konuttan meydana geliyor.

Perola Residence Güneşli projesi!

Three Sun firması tarafından inşa edilen ve bu yıl satışa sunulması planlanan Perola Residence Güneşli projesi hayalleri gerçekleştiriyor. İşte dairelerle ilgili detaylı bilgiler...

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Toya Next Güneşli Projesi!

Toya Next Güneşli projesi için ön talepler toplanıyor. Toya Yapı'nın yeni projesi Toya Next Güneşli'nin satışları iki hafta içerisinde başlayacak. Projede konut ve ticaret alanları yer alıyor.

Güneşli Bölgesi'nin Tek A+ ofis projesi Balance Güneşli!

Geleceğin ofis yaşamını bugünden şekillendiren Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor.. Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da başlayacak...

güneşli express projesi fiyatlar Haberi

güneşli express projesi fiyatlar

Güneşli Express Evleri toplam 158 ade konuttan oluşuyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor ve minimum yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma imkanı bulunuyor.


İnşaat alanı 4 bin 520 metrekare olan Güneşli Express Konutları için banka kredisi kullanılabiliyor. 1+0, 1+1 ve 1,5+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verilen projede teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


Güneşli Express nerede?


Güneşli Express Babacan Yapı Projesi, İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de konumlandırılıyor. Proje lokasyon olarak Mahmutbey Gişeleri'ne 4 dakika, E-5 Otoyolu'na 6 dakika, TEM Otoyolu'na 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


Güneşli Express nerede?




Güneşli Express nerede?


Telefon: 0 (212)...