06 / 05 / 2024

Güneşli G-Yoo satış fiyatları

Güneşli G-Yoo satış fiyatları

2 blokta 720 daireden meydana gelen Güneşli G-Yoo projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Güneşli G-Yoo ödemeleri...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 10 KDV avantajı ile devam ediyor. Proje, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmaları ve serbest meslek sahiplerini bekliyor.

Balance Güneşli'den yüzde 8 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 8 KDV avantajı ile devam ediyor.  Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. 

Huzurlu Marmara Güneşli yakında satışta!

Huzurlu Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, yakın zamanda satışların başlayacağı projesinde büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Mirage Residence projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017...

Güneşli Toya Next satış fiyatı!

Güneşli Toya Next metrekare birim satış fiyatı 6 bin 500 TL'den başlıyor. Toya Next projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Güneşli Nurol Park satış fiyatları 2016!

Güneşli Nurol Park satış fiyatları 509 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park'ta daireler oturuma hazır...

Güneşli Toya Next satış ofisi!

Toya yapı imzası taşıyan Toya Next projesinde teslimler Nisan 2018'de gerçekleşecek. Toya Next satış ofisi Bağcılar Güneşli'de yer alıyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Güneşli Hane'm satış ofisi!

Güneşli Hane'm satış ofisi telefon numarası 0212 123 4567 olarak belirlendi. 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye 5 dakikalık mesafede olan proje 44 konut ve 4 ticari üniteden oluşuyor.

Güneşli G-Yoo satış fiyatları Haberi

Güneşli G-Yoo satış fiyatları

2 blokta 720 daireden meydana gelen Güneşli G-Yoo projesi Mar Yapı imzasıyla yükseliyor. Proje Philippe Starck tarafından tasarlanıyor.


1+0, 1+1, 2+1 şeklinde dairelere yer verilen  G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde daire alanları 47 ila 113 metrekare arasında değiliyor. 


Yüzde 5 destek indirimi uygulanan G-Yoo Güneşli Rezidans Evleri'nde fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


Güneşli G-Yoo ödemelerine göre yüzde 20 peşinatla, 0,70 faiz oranı üzerinden 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. 


Arsa alanı 17 bin 226 metrekare olan  G-Yoo  Basın Ekspres projesinde daire sahiplerine fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu ve çocuk kulübü gibi sosyal donatılar sağlanıyor. 


Adres : Yalçın Koreş Cad. No:2/1 Güneşli/İstanbul


Tel : 444 20 25

Web : http://g-yoo.com/

Pınar...