03 / 05 / 2024

Güneşli Güneş bahçe daire fiyatları

Güneşli Güneş bahçe daire fiyatları

Toplam 314 daire, 10 mağazadan oluşan Güneşli Güneşbahçe projesinde lansmana özel yüzde 9 iskonto yapılıyor. İşte Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

New Holland bahçe traktörleri bir ayda ne kadar zamlandı? İşte 8 Ekim 2022 New Holland fiyat listesi

New Holland Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Özellikle tarla traktörlerinde yaklaşık 60 bin liraya kadar artışlar gözlendi. Peki bahçe traktörlerinin fiyatları ne oldu. İşte New Holland TD4.100F özellikleri ve fiyat listesi.

Başak Traktör, bahçe traktörü fiyatları yayımlandı! Traktör fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli ve milli markası Başak Traktör, bahçe traktörü güncel fiyat listesini paylaştı. Başak traktörün bahçe traktörlerinin temmuz 2022 fiyat listesini inceledik. Peki, Başak Traktör bahçe araç özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir Göleti davasında üst mahkemeden yeni karar! 

Başakşehir CHP'li Belediye Meclis üyesi Abdulhadi Akmugan'ın Bahçeşehir Göleti ile ilgili olarak açtığı inşaat yapı ruhsatının iptali davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat listesi 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Hayat Evleri'nde satışlar Eylül'de başlıyor...

İmar Yönetmeliği bahçe duvarları esasları!

644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine dayanılarak hazırlanan Yeni İmar Yönetmeliğine göre bahçe duvarları nasıl olmalı?

Bahçeşehirliler Derneği'nden gölet açıklaması!

CHP'li Meclis üyeleri, BADER ve Gölet Gönüllüleri'nin açtığı davayla gölet için 2. yürütmeyi durdurma kararı geldi, fakat gölette inşaat durmadı. Konuyla ilgili BİR açıklama yapan Bahçeşehirliler Derneği , Danıştayın verdiği bir yürütmeyi durdurma kararını İdare Mahkemesinin bozamayacağını belirtti.

Bahçeşehir Göleti için 2. yürütmeyi durdurma kararı!

Bahçeşehir Göleti'nde sular durulmuyor. Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti, gölette başlayan inşaat durmadı. CHP'li Meclis üyeleri, BADER ve Gölet Gönüllüleri'nin açtığı davayla gölet için 2. yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin 2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması'na göre, Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı.

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Güneşli Güneş bahçe daire fiyatları Haberi

Güneşli Güneş bahçe daire fiyatları

Toplam 314 daire, 10 mağazadan oluşan Güneşli Güneşbahçe projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire alternatifleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor. 


AVM, otel, iş merkezi, kongre salonu, okul, hastane, tiyatro, sinema gibi sosyal alanlara sahip Güneşbahçe Güneşli projesinde  yüzde 70'lik alan yeşile ayrıldı.


Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016!


68 metrekare 1+1'ler 580 bin TL ile 600 bin TL

133 - 140 metrekare 2+1'ler 1 milyon 100 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL

173 metrekare 3+1'ler 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL 


Emiroğlu Grup ve Çağdaş Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli Güneşbahçe Evleri'nde lansmana özel yüzde 9 iskonto ve yüzde 25 peşinatta 0,69 faizle 10 yıl vade yapılıyor. 


Güneşli Güneşbahçe projesinde daire sahiplerine Türk hamamı, sauna, buhar odası,...