17 / 05 / 2024

güney amerika kentsel dönüşüm çalışmaları

güney amerika kentsel dönüşüm çalışmaları

İBB Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Alpa İnşaat, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklandı!

Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyette olan Alpa İnşaat, 30 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Firma, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklanmaya başladı.

Güney Amerika'dan Türk prefabrika toplu konutlarına büyük ilgi!

Karmod Üst Yöneticisi Çankaya, "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü" şeklinde konuştu.

Vestel, Güney Amerika ve Uzak Asya'da fabrika kuracak!

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ihraç edilecek!

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

İBB meclis üyeleri Güney Amerika’da kentsel dönüşümü inceledi!

İBB Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.

Mobilyacılar Güney Amerika pazarına açılıyor!

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Güleç, "Güney Amerika pazarı bizim için çok önemli. O pazarlarda önümüzün açılması demek aslında dünya ticaret pazarından daha fazla pay almamız anlamına geliyor" dedi.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Karmod, Latin Amerika'ya toplu konut gönderecek!

Karmod Güney Amerika ülkelerine toplu konut üretmeyi hedefliyor. Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya, prefabrike ev üretim tarzlarının kalitesiyle beraber ekonomik fiyatlarıyla bu ülkelerin konut açığına en iyi çözüm olacağını söyledi.

Güney Amerika'da hidroelektrik santrali tüneli çöktü!

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir Çin firması tarafından yapılan hidroelektrik santrali inşaat alanında dün tünelin çökmesi sonucu 13 isçi hayatını kaybetti...

Güney Afrikalı futbolcu Sibusiso Vilakazi'nin evi soyuldu!

Güney Afrika Milli Takımı' nın yanı sıra ülke takımlarından Bidvest Wits' de oynayan Sibusiso Vilakazi' nin Johannesburg kenti Soweto bölgesindeki evi, silahlı saldırganlar tarafından soyuldu..

güney amerika kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

güney amerika kentsel dönüşüm çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.


Heyet, 18 Şubat’ta başlayan ve Brezilya, Şili ve Arjantin’i içeren seyahat kapsamında, Sao Paulo, Rio de Janerio ve Santiago şehirlerinde incelemelerde bulundu.


Seyahatin son durağı olarak Arjantin’in başkenti Buenos Aires’e gelen İBB heyeti, burada da bir dizi temas gerçekleştirdi.


Buenos Aires Şehir Hükümeti yönetim binasını ziyaret eden heyet, Kentsel Gelişim Planlama Sekreteri Mimar Carlos Colombo’nun “Buenos Aires Güney Bölgesi’nin yeniden aktifleştirilmesi” başlıklı sunumuna katıldı.


İBB heyeti, şehirdeki kentsel dönüşüm projeleri ve uygulamaları yanında Buenos Aires Ulaşım ve Kentsel Kalkınma Bakanlığının 2016 Strateji Planı hakkında bilgilendirildi.


Daha sonra Buenos Aires Şehir Meclisi’ne geçen heyet, Meclis Başkan Vekili Carmen Polledo...