06 / 05 / 2024

güney asyalı işçi

güney asyalı işçi

Son yıllarda gayrimenkulde dünyanın parlayan yıldızı Dubai'de işler çok karışık. Dün 4 bin işçi eylem yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Bugün serbest bırakıldı. Dubai'de neler oluyor?

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi hususu onaylandı...

İnan Güney'den Esenler'deki plan değişimine tepki!

İBB Meclisi’nde Esenler’de yapılan bir plan değişikliğinin oylanması sırasında AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, "İstediğiniz alan sit alanından çıkarıp imara açıyorsunuz" dedi.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

Peker GYO 2020 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Peker GYO'nun 30 Haziran 2020 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2020 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

güney asyalı işçi Haberi

güney asyalı işçi


Dubai'de hafta sonunda grev yaptıkları için gözaltına alınan 4 binden fazla Güney Asyalı işçi, bugün serbest bırakıldı.


Hindistan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) büyükelçisi Tahmiz Ahmed, 90 kadarı Hintli 160 işçinin ise hala gözaltında olduğunu söyledi.


Ahmed, serbest bırakılan işçilerin işverenleriyle ilgili herhangi bir şikayetlerinin kalmadığını ve işlerine geri döndüklerini belirtti. Ahmed, serbest bırakılan işçilerin çoğunun da Hintli olduğunu kaydetti.


Yeni Delhi'de bir açıklama yapan Hindistan Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Navtej Sarna, bugüne kadar Dubai'de binlerce işçinin gözaltında olduğundan haberleri olmadığını söylerken, Dubai yetkilileri hafta sonundaki grev nedeniyle işçilerin gözaltına alındığını açıklamamıştı.


Yeni...