13 / 05 / 2024

Güney Emlak Vadi Evleri nerede

Güney Emlak Vadi Evleri nerede

Güney Emlak'ın "Faizsiz, bankasız, 96 ay vadeli daire" kampanyasında tüm daireler satıldı ve inşaat hızla devam ediyor. Projeden ev almak isteyenlere sıfır faizli 96 ay vade imkânı sunulmuştu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

Coldwell Banker rotasını Güney Kıbrıs’a çevirdi!

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir başlangıç yapan Coldwell Banker'ın yeni rotası Güney Kıbrıs Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinde Atıl Ayaz'ın konuğu oldu. İşte röportajdan öne çıkan detaylar..

Batman Güney Raman'daki spor tesisi arsa satışlarını artırdı!

Yaklaşık 60 milyon TL'ye mal olması planlanan Batman'daki 15 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Emlakçılar, son aylarda daha çok arsa satışının Güney Raman çevre yolunda gerçekleştiğini ifade etti.

Güney Kıbrıs'taki emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs'ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Agustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Güney Gaz Koridoru projesi devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) da bir ayağını oluşturduğu Güney Gaz Koridoru projesini kararlılıkla devam ettireceklerini söyledi..

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

Güney Emlak Vadi Evleri nerede Haberi

Güney Emlak Vadi Evleri nerede


Karaman Güney Emlak İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen proje ile ev almak isteyenlere sıfır faizli 96 ay vade imkânı sunuldu. Dairelerin tamamını satan Güney Emlak İnşaat Şirketi yöneticisi Ramazan Kepir yaptığı açıklamada "Halk deyimi ile banka yok dedik, olmaz denileni yaptık. 

Bize itibar eden müşterilerimize teşekkürler. Neredeyse bankasız bir alışverişin yapılamadığı günümüzde böyle bir projeyi bankasız, faizsiz ve 96 ay vadeyle halkımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz. 

Allah (cc) sayımızı artırsın, bu tür faizsiz projelerin sayılarının artmasını temenni ederim." dedi. Kepir aynı şekilde projelerin devam edeceğini ve talepleri şimdiden almaya başladıklarını ifade etti. 



Karaman'da...