10 / 05 / 2024

Güney Marmara turizm merkezi

Güney Marmara turizm merkezi

Mudanya, Güney Marmara’nın turizm merkezi olmaya talip. Güney Marmara’nın turizm merkezi olma hedefiyle yola çıkan Mudanya Belediyesi, 2 üniversite ile birlikte ilçenin turizm master planını hazırlıyor.

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Konut yatırımcısı Trakya ve Güney Marmara’ya yöneliyor!

Konut kredilerindeki faiz oranlarındaki yükseliş, gayrimenkul piyasasında da paranın seyrini değiştirdi. Yatırımcı Trakya ve Güney Marmara’ya yönelmeye başladı. 

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Güney Marmara Otoyolu projesinde son durum ne?

Ocak ayı Gölcük Belediye Meclisi toplantısı, bugün, belediye meclis salonunda, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıyı yöneten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Güney Marmara Otoyolu hakkında önemli bilgiler verdi.

Güney Marmara turizm merkezi Haberi

Güney Marmara turizm merkezi

Kurtuluş Savaşı’nın sonunda imzalanan ateşkes anlaşması ile adını tarihe yazdıran Mudanya, sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri avantaja çevirerek turizmden daha fazla pay almayı hedefliyor. Bursa’nın sahil şeridinde yer alan Mudanya, İstanbul’a yakınlığıyla da öne çıkan bir tatil beldesi. Tarihi milattan önce 7. yüzyıla kadar dayanan Mudanya, sahip olduğu değerleri gün yüzüne çıkararak Güney Marmara’nın turizm merkezi olmayı hedefliyor. Bu kapsamda Mudanya Belediyesi, turizm master planı hazırlamak için harekete geçti. 


İlçenin turizm alanında yol haritasının belirlenmesi için ilk adımı attıklarını anlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde, Mudanya’mız sanayi kenti olamaz demiştik. Mudanya turizm ve eğitim kenti olmalı. Varolan çok değerli turizm potansiyelinin gün yüzüne çıkarılması için turizm komisyonumuzun, uzman heyetle birlikte Mudanya Turizm Master Planı’nın hazırlanması için...