19 / 05 / 2024

Güneybatı Gayrimenkul Kimin

Güneybatı Gayrimenkul Kimin

Güneybatı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Cengiz Çetinkaya, Sezayi Ermek ve Gülçin Çetinkaya ortaklığında 215 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shamıl Karımov tarafından kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Hemen ek göstergeli maaş rakamlarına bakın!

2023 itibariyle hayata geçecek 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşları ve ikramiyeleri yükselecek. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? 3600 ek gösterge maaşlarda nasıl etkili olacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen tüm ayr

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Bu tabloya hemen bakın!

'3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? 3600 ek gösterge ile maaşlar yükselecek mi? İşte 3600 ek göstergedeki son durum...

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liray yükselecek? İşte son dakika gelişmeleri...

Güneybatı Gayrimenkul Kimin Haberi

Güneybatı Gayrimenkul Kimin


Güneybatı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 215 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Çetinkaya, Sezayi Ermek ve Gülçin Çetinkaya ortaklığında kuruldu. 


Güneybatı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkullerin,gayrimenkul projelerinin veya gayrimenkullere bağlı hak ve faydaların bağımsız ve tarafsız olarak ekspertiz ve değerleme işlemlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Güneybatı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Adres; Kozyatağı Mah.Gülbahar Sok. No:16/26...