05 / 05 / 2024

güneydoğu kaçak elektrik kullanımı

güneydoğu kaçak elektrik kullanımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Ödememe alışkanlığını bir şekliyle gidermemiz lazım. Türkiye doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile her açıdan bir bütün. Dolayısıyla her birimizin ona itina göstermesi lazım"

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Güneydoğu'ya 500 milyonluk yatırım geliyor!

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

DİKA yatırımcıları Doğu ve Güneydoğu'ya çekiyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirilen Cazibe Merkezleri Programı'nda başvurular devam ediyor. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), yatırımcıları bölgeye davet ediyor.

Güneydoğu'da 35 bin konutun yapımına başlandı!

Başbakan Binali Yıldırım, "Alçak bölücü terör örgütünün çukur siyasetiyle yakıp yıktığı Güneydoğu'daki yerleşim yerlerimizde 35 bin konutun yapımına başladık, hızla yapımı devam ediyor." dedi.

Yatırımcı ve turizmciler Doğu ve Güneydoğu'ya akın edecek!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu'ya yönelik yatırım ve destek hamlesine ilişkin, paketin çok önemli maddeler içerdiğini belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'ya 5 yıl içinde 70 milyar liralık yatırım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne 5 yıl içinde 70 milyar liralık yatırım ve destek hamlesi yapılacağını kaydetti.

Doğu ve Güneydoğu'ya 30 bin yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da terörden zarar gören vatandaşlara yönelik çalışmalar çerçevesinde 30 bin konut yapılacağını açıkladı.

35 milyar liralık Doğu ve Güneydoğu paketi açıklanıyor!

Doğu ve Güneydoğu’ya teşvik ve sosyal yardım paketi bugün açıklanıyor. 4 cazibe merkezinin kurulmasından, alım garantili fabrika yatırımlarına paketin toplam büyüklüğünün 35 milyar lira olması bekleniyor.

Güneydoğu 17 milyar TL'ye yenilenecek!

Devlet Güneydoğu’da terörün zarar verdiği mülklerin yeniden inşa sürecini hızlandırdı. Sur’un ardından Silopi, Cizre ve İdil’de alt yapı, tarihi eserlerin onarımı, bina inşaatı gibi harcamalar için toplamda 17 milyar TL’lik maliyet hesaplandı.

Güneydoğu'daki yeni cazibe merkezleri bölge ekonomisini güçlenecek!

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın, bölge için kapsamlı ve kazançlı bir müjde verdiğini, Güneydoğu’ya yeni zenginlik merkezlerinin kazandırılmasının bölge ekonomisini güçlendireceğini söyledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da fabrikaları devlet inşa edecek!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını, buralarda fabrikaları devletin inşa edeceğini, özel sektörün işleteceği fabrikaların ürünlerini yine devletin alacağını söyledi.

güneydoğu kaçak elektrik kullanımı Haberi

güneydoğu kaçak elektrik kullanımı


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Doğu ve Güneydoğu illerindeki kaçak elektrik kullanımına ilişkin, "Ödememe alışkanlığını bir şekliyle gidermemiz lazım. Türkiye doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile her açıdan bir bütün. Dolayısıyla her birimizin ona itina göstermesi lazım" dedi. 


Yıldız, AA muhabirinin Doğu ve Güneydoğu illerindeki kaçak elektrik kullanımına ilişkin sorusunu yanıtladı. 


Doğu ve Güneydoğu illerinde elektrik kullanımında kayıp ve kaçakların azaltılması için vatandaşların da adım atması gerektiğini ifade eden Taner, bunun bir vatandaşlık görevi olduğuna işaret etti. 


Yıldız, "Ödememe alışkanlığını bir şekliyle gidermemiz lazım. Türkiye doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile her açıdan bir bütün. Dolayısıyla her birimizin ona itina göstermesi lazım. Bu elektrik ödemelerinde böyle, su ödemelerinde böyle asfalt yapımıyla, havaalanlarıyla alakalı hep böyle. Bütün hizmetlerin alınması ve onların tedarikiyle alakalı...