05 / 05 / 2024

güneydoğudaki yeni yol yatırımları

güneydoğudaki yeni yol yatırımları

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2008 yılında Diyarbakır'da ilan ettiği GAP Eylem Planı çerçevesinde yakın bir gelecekte 2014-2018 dönemini kapsayan yeni GAP Eylem Planı oluşturacaklarını söyledi...

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Güneydoğu'da yeni konutların inşası sürüyor!

Güneydoğu’nun kaderi dev yatırımlarla değişti. Terörden temizlenen şehirler inşa edilen konutlarla birlikte güzelleşti, hayat normale döndü.

Güneydoğu'ya 500 milyonluk yatırım geliyor!

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Güneydoğu yatırımlarla şaha kalktı!

Terör nedeniyle büyük hasar göre Doğu ve Güneydoğu illeri, kayyum atanan belediyelerin diğer devlet kurumlarının ortaklaşa yürüttüğü projelerle yeni ve modern bir görüntüye kavuştu.

TOKİ Güneydoğu'da yeni konutlar inşa ediyor!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın işbirliğinde Güneydoğu'ya yeni konutlar inşa ediliyor.

KONUTDER'in yeni yol haritası!

KONUTDER yeni başkanı Altan Elmas, KONUTDER’in yeni yol haritasını açıkladı. Altan Elmas, "Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk" dedi.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

güneydoğudaki yeni yol yatırımları Haberi

güneydoğudaki yeni yol yatırımları


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yakın bir gelecekte 2014-2018 dönemini kapsayan yeni GAP Eylem Planını oluşturacaklarını söyledi.


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı makamında ziyaretinde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2008 yılında Diyarbakır'da ilan ettiği GAP Eylem Planı için çok yoğun çalışmalar yürüttüklerini, çalışmaların olumlu sonuçlarını gördüklerini belirtti.


Geçtiğimiz 5 yılda yapılan çalışmalarla GAP bölgesinin her bakımdan çok farklı bir noktaya geldiğine dikkati çeken Yılmaz, geçen yıl GAP bölgesinde ihracatın 8.9 milyar dolara ulaştığını, Türkiye genelinde 4 kattan fazla bir artış olurken, bölgede ihracatın 13 kat arttığını söyledi.


Son 5 yılda Türkiye genelinde istihdamda yüzde 20, GAP bölgesinde ise yüzde 33 artış sağlandığını, Türkiye'nin istihdam artışında çok başarılı olduğunu aktaran Yılmaz, yüz binlerce insanın son 5 yılda yeni bir...