17 / 05 / 2024

güneydoğuya tekstil atölyeleri kurulacakmı

güneydoğuya tekstil atölyeleri kurulacakmı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Denizlili işadamları ile Şırnak'a geldi...

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Tekstilciler, Doğu ve Güneydoğu'da yatırım yapacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın “Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım yapın” çağrısı, tekstil sektörünü harekete geçirdi. Bölgede milyon dolarlık yatırımları hayata geçirmeye hazırlanan işadamları, teşvikin ayrıntılarını bekliyor.

Güneydoğu Anadolu'da yeniden şehirleşme çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yeniden şehirleşme çalışmaları içerisine girdiklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk etapta Toplu Konut İdaresi olarak konut inşasına başladık, bu adımları atıyoruz. " dedi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu için yeni model geliştirmeli!

Kalkınma Bakanlığı, AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle bir araya gelerek bölgedeki yatırımlara ilişkin bilgi verdi ve atılması gereken adımlar konusunda önerilerini dinledi.

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 18,2 milyar TL'lik yatırım!

Son 13 yılda Türkiye genelinde yapılan 462,8 milyar lira yatırımının yaklaşık dörtte biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi. TOKİ ise toplam 18,2 milyar liralık yatırım yaptı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu 105 milyar lira yatırım yapıldı!

Son 13 yılda Türkiye genelinde yapılan 462,8 milyar lira yatırımının yaklaşık dörtte biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 136 bin 771 konut inşa ediyor!

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 136 bin 771 konut inşaatına başladı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Doğu'da 700 bin ailenin ikâmet edeceği, 100 bin nüfuslu 7 şehir büyüklüğünde konut ürettik" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da gayrimenkul değeri düştü!

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu. 7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

Doğu-Güneydoğu'da gayrimenkul değerleri düştü!

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu. 7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

Güneydoğu'da konut fiyatları yüzde 60 düştü!

Son yıllarda açılan havalimanları ve başlayan yatırımlarla gayrimenkul fiyatlarının hızla yükseldiği Güneydoğu Anadolu’da konut fiyatları Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da turizm sektörü ne durumda?

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son günlerde artan terör olayları, turizm sektörünü vurdu. Turistlerin, rezervasyonlarını iptal etmesiyle doluluk oranı yüzde 5'in altına inen bölgedeki oteller bayramda ziyaretçi ağırlayamayacak.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

SE AK İnşaat Gıda Metal Tekstil Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SE AK İnşaat Gıda Metal Tekstil Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Akbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

güneydoğuya tekstil atölyeleri kurulacakmı Haberi

güneydoğuya tekstil atölyeleri kurulacakmı


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Önce huzur ve kardeşlik, sonra siyasi istikrar. Sebebi ne olursa olsun hiçbir ananın gözyaşının akmasını istemiyoruz" dedi.


Bakan Zeybekçi, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Denizlili işadamları ile Şırnak'a geldi. 


Şehri Nuh Oteldeki yemekte konuşan Bakan Zeybekçi, 2013 Kasım ayında partisinin temayül yoklamaları için geldiği Şırnak'taki partili kadınların tekstil makinesi talebinde bulunduğunu, bunun üzerine Hakkari, Şırnak ve Mardin'e her il için 22 makineden oluşan tekstil atölyeleri kurmak için Denizli'deki işadamlarıyla çalışma yaptıklarını belirtti.


Gönderilen makinelerin çalışmaya başladığını ifade eden Zeybekçi, atölyelerde yüzlerce, binlerce gencin yetişeceğini bildirdi.


Zeybekçi, şunları söyledi:


"Yarın buraya ünlü markalar da üretim yapmak üzere fabrika kurduğunda, ilanı astığında tecrübeli düz makineci, 6 iğneci, ilik düğme...