13 / 05 / 2024

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi adresi

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi adresi

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Handan Çetinkaya Güney ve Salih Çetinkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Kadıköy, S.Cedit, İmam Ramiz Sokak'ta kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Daş tarafından kuruldu.

Güzeltaş Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltaş Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güzel tarafından kuruldu.

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Başakşehir’de yapıldı.

Barbaross İnşaat Kuyumculuk Gıda Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbaross İnşaat Kuyumculuk Gıda Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aras Güneş tarafından kuruldu.

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Jafarı tarafından kuruldu.

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 285 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Arsc Gıda Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsc Gıda Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ceylan tarafından kuruldu.

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Arslan tarafından kuruldu.

Yükselen Duman Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Duman Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Duman tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi adresi

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Handan Çetinkaya Güney ve Salih Çetinkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Kadıköy, S.Cedit, İmam Ramiz Sokak'ta kuruldu.


Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; I) TURİZM GRUBU  a-Şirket konusu ile ilgili olan turizm endüstrisi alanında her türlü tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak b-Şirket konusu ile ilgili olan her türlü uçak,gemi,tren,otobüs  biletlerinin gerekli olacak izin ve acentelikleri almak sureti ile satış ve pazarlamasını yapmak ,bu işler için gerekli acentelikleri kurmak ve işletmek ,gerekli olacak turizm seyahat bürolarını açmak,işletmek,gerek internet üzerinden sanal ortamda ,gerek büro ve ofis iş yerleri açmak sureti ile uçak biletleri temin etmek ve pazarlamak. c-1618 Sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak,yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği...