20 / 05 / 2024

Güneykent Mezarlığı

Güneykent Mezarlığı

Mersin’in en eski ve en büyük mezarlığı olan Akbelen Şehir Mezarlığı’nın tamamen dolması üzerine faaliyete giren Güneykent Mezarlığı’nda yer açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Gaziantep'te 50.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Güneykent, K. Kızılhisar, Mavikent ve Şahintepe'de yer alan gayrimenkulleri 50 milyon 832 bin 704 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

Gaziantep 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Güneykent Mahallesi, 4013 da 71 parselde yer alan 6 bin 884 metrekarelik arsayı 6 milyon 195 bin 600 TL'ye satıyor...

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 400 konut bulunuyor.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Güneykent Mezarlığı Haberi

Güneykent Mezarlığı


     Güneykent Mezarlığı’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Büyük mezarlık olarak da adlandırılan Akbelen Şehir Mezarlığı, şu anda kapasitesini tamamen doldurmuş durumda. Bu sebeple yeni cenazelerin büyük bir kısmı Güneykent Mezarlığı’na defnedilmektedir. Ancak bu mezarlığımızda da ilerleyen dönemde yer sıkıntısı yaşanmaması adına genişletme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

     Güneykent Mezarlığı’nda yaklaşık 5 dönümlük bir alanda düzenleme ve lahit mezar yeri çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Şu anda ekiplerimiz Güneykent Mezarlığı’nda ön ve arka kısım olarak iki yerde iş makinaları ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni yerlerde yapılan bu düzeltme çalışmalarının ardından, lahit mezar yerleri açılacak ve kullanılabilir hale getirilecek.” dedi.

Mersin Büyükşehir...