02 / 05 / 2024

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat nerede

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat nerede

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Nazife Korkmaz tarafından kuruldu. 

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Gürbüz tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat nerede Haberi

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat nerede

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Nazife Korkmaz tarafından kuruldu. 

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-ORMAN ÜRÜNLERİ 1-Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. 2-Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. VE ANA SÖZLEŞMESİNDE YAZILI DİĞER İŞLER...

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...