07 / 05 / 2024

Güneypark Konutları nerede

Güneypark Konutları nerede

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında konut ve ticaret alanlarını satışa sunuluyor. 

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Ankara Güneypark Konutları satışa çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında konut ve ticaret alanlarını satışa sunuluyor. 

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

Güneypark Dönüşüm Konutları'nda kuralar çekildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Oran'da yürütülen "Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için üretilen 2 bin 198 adet konut, noter huzurunda çekilen kurayla sahiplerini buldu.

Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen projede toplamda 2 bin 198 adet daire bulunuyor. Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi 29 Nisan Cuma günü saat 09.30'da başlayacak.

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları 2 farklı büyüklükte dizayn edildi. Projede dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarası bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den loft dairelere kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede bloklar 25 kat şeklinde yükseliyor. Projede 290 adet daire bulunuyor. Peki Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Dekar Asmalı Hayat Konutları nerede?

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede konut büyüklükleri 149 metrekareden başlıyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Konutları nerede?

Kayaşehir Avrupa Konutları nerede?

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Peki Kayaşehir Avrupa Konutları nerede?

MyVia Wins Konutları nerede?

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilecek MyVia Wins Evleri'nde teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki MyVia Wins Konutları nerede?

Revoist Güneşli nerede?

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Revoist Güneşli Konutları Akın İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Revoist Güneşli nerede?

Maltepe Ritim İstanbul Konutları nerede?

Daire fiyatlarının 445 bin TL'den başlangıç gösterdiği Maltepe Ritim İstanbul Konutları 'nın 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul Konutları nerede?

Güneypark Konutları nerede Haberi

Güneypark Konutları nerede

İlkbahar Mahallesi Çankaya adresinde yer alan 97 konut ve 5 ticari dükkan ihale usulüyle satışa sunulacak. Hemen teslim ve peşin olarak satışa sunulacak konutların fiyat aralığı ise 220-700 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 2+1, 3+1, 4+1 ile 5+1 daire tiplerinin bulunduğu konutların büyüklükleri de 101 ve 210 metrekare arasında değişiyor. 

Turan Güneş Bulvarı ve İmrahor Vadisi’ne cepheli Mogan ve Eymir Gölü manzaralı bir alanda depreme dayanıklı inşa edilen "Güneypark Konutları", sosyal donatıları, peyzaj düzenlemesi ve teknolojik donanımı ile dikkat çekiyor.

Kalan konutlar için satışlar devam edecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından pazarlık usulü ihaleyle satışa çıkarılan konutlara sahip olmak isteyenler, 0312 507 25 60 numaralı telefondan ya da Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5, Kat:14 Yenimahalle adresinde bulunan Emlak ve...