29 / 04 / 2024

Güngör Teknik Yapı İnşaat kuruluş

Güngör Teknik Yapı İnşaat kuruluş

Güngör Teknik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Güngör, Muhammed Emin Güngör ve Sultan Selim Güngör tarafından toplam 60 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Evinin yıkılmaması için 46 gündür eylem yapıyor!

Gaziantep'te kentsel dönüşüm nedeniyle evi yıkılacak olan Hasan Bodur, yıkımın usulsüz olduğunu öne sürerek 46 gündür eylem yapıyor. 

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bayrak Güngör tarafından kuruldu.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Hayrettin Güngör'den Kılavuzlu Millet Bahçesi açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Güngör Teknik Yapı İnşaat kuruluş Haberi

Güngör Teknik Yapı İnşaat kuruluş

Güngör Teknik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Güngör, Muhammed Emin Güngör ve Sultan Selim Güngör tarafından toplam 60 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu. 


Güngör Teknik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: A)Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret B)  Turizm C) Otomotiv Sanayi ve Ticaret D) Gıda Sanayi ve Ticaret şeklinde; dört ana başlıkta toplanmıştır.  A-Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret: 1-Şirket; yurt içinde ve yurt dışında bulunan taşınmazlar üzerine, ilgili kurum ve kuruluşlardan alacağı izin uyarınca yapacağı köşk, villa, sosyal ve ticari tesislerin inşası,yine bu alan içindeki; Tabiat ve Kültür varlıkların korunma altına alınması ve işletilmesi, ayrıca; tarihi eser restorasyonu dâhil her türlü emlak ve inşaat işlerine...