07 / 05 / 2024

güngörendeki okullarda yenileme çalışmaları

güngörendeki okullarda yenileme çalışmaları

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ile birlikte Güngören’de inşaatı devam eden ve yenilenmesi biten okulları gezdi...

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 5 pafta, 11173 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

TOKİ Güngören Tozkoparan projesinin detayları belli oldu!

TOKİ Güngören Tozkoparan projesinde 224 adet konut yer alacak. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Güngören'deki bazı parsellerin plan tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören'deki bazı parsellerin plan tadilatı askıya çıkarıldı..

Güngören'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 284 bin 596 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngören Gençosman Mahallesi plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

Güngören Gençosman Mahallesi tadilat planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi'ne bağlı Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin tadilat planı askıya çıktı..

Güngören Mahallesi nazım imar planı değişikliği askıda!

İBB, Güngören İlçesi, Güngören Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Güngören'de 10.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merter Semti, M.Nezih Özmen Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngörler Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güngörler Grup İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Güngör tarafından kuruldu.

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

güngörendeki okullarda yenileme çalışmaları Haberi

güngörendeki okullarda yenileme çalışmaları


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ile birlikte Güngören’de inşaatı devam eden ve yenilenmesi biten okulları gezdi.


İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Güngören’de yenilenen ve yeniden inşa edilen okulları, Vali Hüseyin Avni Mutlu ziyaret etti. Kaymakam Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da Vali Mutlu’ya eşlik etti. Osman Ülkümen Lisesi ile başlayan gezi programı, Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu, 50. Yıl Ahmet Merter İlköğretim Okulu ve Merter Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile devam etti. Yeni inşa edilen Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Mutlu, yetkililerden binalar hakkında bilgi aldı.


Vatandaşın ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mutlu, bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşlarla sohbet edip, yaklaşan Kurban Bayramlarını tebrik...