03 / 05 / 2024

güngörene kaç tane lale dikildi

güngörene kaç tane lale dikildi

Güngören Belediyesi, Türkiye’de laleleri kendi imkanlarıyla yetiştiren ve vatandaşlarına dağıtan ilk ve tek ilçe belediyesi olma özelliğini sürdürüyor.Güngören Belediyesi, yılda 300 bin lale yetiştiriyor.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Toplanma alanı nedir? İstanbul'da kaç tane toplanma alanı var?

İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 5,8 büyüklüğündeki deprem, toplanma alanlarının ne durumda olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Peki nedir bu toplanma alanı? İstanbul'da kaç tane toplanma alanı var? İstanbul'daki toplanma alanları nerelerde?

Güngören Real Merter'de 120 ay vadeyle!

Güngören Real Merter'den daire veya dükkan alanlar yüzde 0.70 faiz oranını kullanabiliyor. Projede bağımsız bölümlerin teslimine 2017 başında başlanacak..

Güngören Nef Bahçelievler fiyat!

Güngören Nef Bahçelievler fiyat listesi 590 bin TL'den başlıyor. Nef Bahçelievler projesi 2019 yılında tamamlanacak...

Güngören'in yolları yenileniyor!

Güngören Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TOKİ Güngören Tozkoparan hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Güngören'de icradan 10.8 milyon TL'ye satılık 4 daire!

Bakırköy 18.İcra Dairesi, Güngören İlçesi, Osmaniye Mahallesi Yeni Londra asfaltı üzeri mevkiinde bulunan 4 daireyi satışa çıkardı. İhalesi 9 Eylül Salı günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 10 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Güngören Merter'de icradan 7.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Güngören Merter'de bulunan 7 katlı işyerini satışa çıkardı. Brüt inşaatı 4 bin 300 metrekare olan işyerinin toplam satış bedeli 7 milyon 794 bin TL olarak belirlendi.

Güngören Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Güngören Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi 3. toplantı yılının 2016 yılı Nisan ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanlık Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Güngören'de 100 daire çökme tehlikesinde!

İstanbul Güngören'de yer alan TAMEK’in eski yerinde devam eden inşaat nedeniyle 100 daire çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Konuyu yerinde inceleyen Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyeleri soru önergesini Belediye Meclisine sundu.

Güngör Evren: Ulaşım sorununa yeni yollar fayda sağlamaz!

Okan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güngör Evren, "Yeni yol kısa süreli bir rahatlık sağlama aşamasından sonra yarattığı taleple tıkanma durumuna gelmekte, dolayısıyla sorun ağırlaşarak sürmektedir" dedi.

Güngören Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı yapıldı!

Güngören Belediye Meclisinin 6.seçim dönemi, 3.toplantı yılı 2016 senesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanlık binası Meclis Salonu'nda 01.02.2016 Pazartesi günü saat 15.00’de 1. birleşim gerçekleştirildi.

2015'te piyasa şampiyonu 'Konut Sektörü' / Tevfik Güngör

'Konuta talep giderek artıyor. Çünkü ekonominin mevcut şartlarında konut kazandırıyor...' Dünya gazetesinde Tevfik Güngör mahlasıyla yazan Prof.Dr.Güngör Uras, konut sektörünü masaya yatırdı...

güngörene kaç tane lale dikildi Haberi

güngörene kaç tane lale dikildi

Yılda ortalama 300 bin lale yetiştiren Güngören Belediyesi, ilçenin görünümüne renk katması ve ilçe sakinlerinin çiçeğe olan ihtiyaçlarının giderilmesi için 200 bin adet laleyi Güngören’e ekiyor, 100 bin laleyi ise vatandaşlara, okul ve kamu kuruluşlarına dağıtıyor. Bu yıl da Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ektiği lale ve sümbüller baharın gelmesiyle Güngören’e ayrı bir renk getirdi. Baharın habercisi olan ve bir devre adını veren rengarenk laleler, nazlı görünümleri ve güzellikleriyle Güngören’e renk kattı. Sadece Güngören’in parklarında ve bahçelerinde değil cadde, sokak, orta refüj ve kavşaklara ekilen lale ve sümbüllerle Güngören bahar aylarında seyrine doyum olmayan bir görünüme...