09 / 05 / 2024

güngörene metro mu yapılacak

güngörene metro mu yapılacak

Güngören'de yatırım ve hizmetin temel atma töreninde konuşan Topbaş, ilçenin 2017'de metroyla buluşacağını söyledi. Topbaş, "2017'de devreye girecek Bakırköy-Kirazlı-Bağcılar Metro Hattı ile Güngören metroyla da buluşacak" dedi.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Güngören'deki bazı parsellerin plan tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören'deki bazı parsellerin plan tadilatı askıya çıkarıldı..

Güngören'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 284 bin 596 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngören Gençosman Mahallesi plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

Güngören Gençosman Mahallesi tadilat planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi'ne bağlı Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin tadilat planı askıya çıktı..

Güngören Mahallesi nazım imar planı değişikliği askıda!

İBB, Güngören İlçesi, Güngören Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Güngören'de 10.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merter Semti, M.Nezih Özmen Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngörler Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güngörler Grup İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Güngör tarafından kuruldu.

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

güngörene metro mu yapılacak Haberi

güngörene metro mu yapılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Göngören'de yatırım ve hizmetlerin tanıtım, temel atma ve toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul'da geçmişte susuzluk, hava kirliliği gibi sorunlar olduğunu, kendileriyle bu sorunların aşıldığını söyledi. İstanbul'un tesadüflere terk edilemeyeceğini, maceralara sürüklenemeyeceğini ifade eden Topbaş, "İstanbul, aşkı, sevdası olmayanlara ve bu şehri bilmeyenlere emanet edilemez" dedi. 


329 MİLYON LİRALIK YATIRIM 

Güngören'in yıllar sonra kültür merkezi, otopark, spor salonu ve İSMEK bulunan bir meydana kavuştuğunu belirten Topbaş, "2017'de devreye girecek Bakırköy-Kirazlı-Bağcılar Metro Hattı ile Güngören metroyla da buluşacak" diyerek ilçeye metro müjdesi verdi. Topbaş konuşmasında, Marmara Caddesi Güngören Parkı, Haznedar Zeminaltı Otopark Üzeri Parkı, Merter Fatih Caddesi Zemin Altı Kat Otoparkı, Merter Kasım Sokak Zemir Altı Kat Otoparkı, Eşref Bitlis Yaya Üstgeçidi, Ali Rıza Gürcan Caddesi ve...