30 / 04 / 2024

Günışığı Konakları kampanya

Günışığı Konakları kampanya

Büyükçekmece 'de Güvensa Yapı imzasıyla yükselen Günışığı Konaklar 'nda başlatılan bahar kampanyası ile yüzde 30 peşinat verildiği takdirde kalan miktar için 30 ay faizsiz vade yapılıyor...

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'un Mart 2024 fiyat listesi için son 2 güne girildi. Tüm Cross'larda hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim fırsatı sunuluyor...

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

Akbank, Babalar Günü’ne özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Babalar Günü kapsamında Senyorapp’ten ücretsiz 12 aylık üyelik vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Migros o bankanın müşterilerine dev kampanya sundu! Son gün yaklaşıyor! Yetişen yararlanıyor!

O bankanın müşterilerine Migros, dev kampanya hazırladı. Son gün 30 Nisan olarak duyuruldu. İşte detaylar!

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Ziraat Bankası müşterileri sadece 1 gününüz kaldı... Ziraat Bankası müşterileri hemen öğrenmeli

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Ziraat Bankası müşterilerinin 1 gün kalan kampanya hakkında bilgi sahibi olması gerektiği belirtildi.

Günışığı Konakları kampanya Haberi

Günışığı Konakları kampanya



Güvensa Yapı tarafından Büyükçekmece – Hadımköy bölgesinde inşaat edilen Günışığı Konakları, 265.838 m2 arazi üzerinde toplamda 121 konak ile Panorama ve Pruva mahallelerinden oluşmaktadır. Her biri 3 kattan oluşan Sultan Sarayı 1.382 m2, Şehzade Kasrı 1.190 m2, Nazır Köşkü 915 m2,Paşa Konağı 650 m2, Sadrazam Konağı 570 m2 olmak üzere 5 konak tipine sahip projede her konak 2000 m2 ile 3000 m2 arazi üzerinde konumlandırılmıştır.


Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, eşsiz deniz ve göl manzarası ile vadinin tek butik müstakil konak projesi olma özelliği ile şehrin gürültüsünden uzak keyifli bir yaşam olanağı sunuyor.


30 Ay Vade 0 Faiz


Sınırlı sayıda bulunan konaklar natamam ve tamam olarak 850.000 $’ dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredisinin yanı sıra...