28 / 04 / 2024

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.



Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla perakende sektöründe kampanya yarışı hızlandı. Tekstilden kozmetiğe, beyaz eşyadan elektronik ürünlere kadar hemen hemen her sektörde Anneler Günü’ne özel kampanyalar dikkat çekiyor.

Anneler Günü için markalar birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Teknolojiye meraklı olan annelere akıllı telefonlar, tabletler alabilirsiniz. Annelerinizin tarzına uygun bir telefon seçeneğinin yanı sıra bunu şık bir tasarıma sahip kulaklık ile tamamlamak mümkün. Annenizin temizlik işlerinde rahat etmesini istiyorsanız elektrikli süpürge de cazip bir hediye seçeneği olabilir. Veya mutfaklarda son günlerin popüler aleti Airfryer da annenizi sevindirecek şık bir hediye seçeneği olarak aklınızda bulunsun. Üstelik şu anda çeşitli markaların birbirinden cazip kampanyaları da devam ediyor.


Geri Dön