04 / 05 / 2024

günışığı konakları ne zaman teslim

günışığı konakları ne zaman teslim

Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak gerçekleştiriliyor. Büyükçekmece'de yer alan Günışığı Konakları kapsamında yer alan konutların fiyatları 850 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Gram altının 20 gün sonra kaç TL olacağı açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olanlar dikkat, büyük fırtına geliyor!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte paylaşılan o rakam...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! İslam Memiş işte rekor diyerek rakamı açıkladı!

Yılbaşından bugüne yüzde 48 kazanç sağlayan gram altına gün geçtikçe talep artıyor. Gram altının ne kadar olacağı merak edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş tarih vererek rekor rakamı açıkladı. 

Dolar hakkında flaş gelişme. 1 dolar 30 gün sonra bu kadar olacak. Analistler açıkladı

Analistler tarafından dolar fiyatları hakkında çok önemli bir tahmin geldi. Analistlerin 1 doların 30 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yaptı.

Bayramın son günü Dolar ne kadar? İşte Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları...

​​​​​​​Dolar kuru temmuzun ilk gününde birçok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Canlı döviz kuru dün ufak çaplı bir geri çekilme meydana gelmişti. Fakat bayramın gününde grafik tekrar yukarı döndü. Peki, 1 Temmuz 2023’te Dolar, Euro, Sterlin kuru kaç TL? İşte detaylar...

Çeyrek altını olanlar sakın satmasın. Çeyrek altında bomba tahmin yapıldı. 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde çeyrek altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Çeyrek altının analistler tarafından 10 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararı piyasaların tarafından merakla beklenirken doların 2 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Ekonomi yönetimindeki değişklik sonrasında dolar kuru rekor üstüne rekor kırdı. 23 TL sınırına dayanan doların  5 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Geri sayım başladı. Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü ne zaman?

Haziran ayının gelmesiyle beraber Babalar Günü'nün ne zaman olduğu merak ediliyor. Ayrıca bu güne özel hediye almak isteyenler ise hediye seçeneklerini araştırıyor. Peki, Babalar Günü hediyesi ne alınır? İşte detaylar....

Gram altın 60 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son kez açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Altının efendisi İslam Memiş, son günlerde yeni rekorlara imza atan gram altının 60 gün sonra ne kadar olacağını son kez açıkladı. Görmeyen duymayan kalmasın.

günışığı konakları ne zaman teslim Haberi

günışığı konakları ne zaman teslim

Günışığı Konakları projesi, Avrupa Yakası içinde Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Günışığı Konakları Büyükçekmece, Güvensa Yapı tarafından yükseliyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları kapsamında toplam 121 villa yer alıyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları kapsamında villalar 1.5 ila 3 dönüm arazi alanı üzerinde yükseliyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları kapsamında villalar 3 katlı olarak tasarlandı. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villaların alanları 570 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de 950 metrekareye kadar yükseliyor. 




Güvensa Yapı Günışığı Konakları satış fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi de ödeniyor. 


Günışığı Konakları ne zaman teslim?

Günışığı...