28 / 04 / 2024

Günka Grup Yapı İnşaat nerede

Günka Grup Yapı İnşaat nerede

Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Güneyli ve Arzu Can ortaklığında kuruldu.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göçmen tarafından kuruldu.

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökkaya tarafından kuruldu.

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Rahmi Çintak tarafından kuruldu.

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Hasan Uğur Güner ve Revan Esendemir ortaklığında kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Günka Grup Yapı İnşaat nerede Haberi

Günka Grup Yapı İnşaat nerede

Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Güneyli ve Arzu Can ortaklığında kuruldu. 


Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Yurt içinde ve yurt dışında özel ya da resmi her türlü inşaatlar, hafriyatlar, yol, kanal, baraj, endüstri tesisleri,otoyol, kanalizasyon, enerji nakil hatları, hava limanı, liman, toplu konutlar..inşaatlarının,hafriyatlarının yapım ve taahhütlerinde bukunmak...ve anasözleşmesinde yazılıolan diğer işler


Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Levazım Mh.Zorlu Center Koru Sk.N.2 R2 Lobi Kapı N.T-32...