13 / 05 / 2024

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat iletişim

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat iletişim

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Küçük tarafından kuruldu. 

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Küçük tarafından kuruldu. 

Uranmod Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uranmod Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şefa Kılıç ve Sedat Uran ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Fathy Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Almotasma İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almotasma İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nadıa Harırı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

İyem Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Elektronik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İyem Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Elektronik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan İyem tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Alkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Özbaloğlu İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaloğlu İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulvi Halil tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Sultanbeyli, Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Olgan İnşaat Tekstil ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgan İnşaat Tekstil ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ali Çırak tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta İstanbul İl'i, Eyüp, Esentepe Mahallesi, Park Üstü Sokak'ta kuruldu.

Hala İstanbul Turizm Emlak Aracılık Hizmetleri İnşaat Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hala İstanbul Turizm Emlak Aracılık Hizmetleri İnşaat Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Tic.Ltd.Şti. Mahmoud Hennawı, Hosam Eddın Hamcho, Alaa Jawısh ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Fatih'de kuruldu.

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi, Ümit Bay tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi'nde kuruldu.

Krha Grup İnşaat Danışmanlık Yapı Malzemeleri Mobilya Gıda Tekstil Kağ.Ambalaj İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Krha Grup İnşaat Danışmanlık Yapı Malzemeleri Mobilya Gıda Tekstil Kağ.Ambalaj İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadri Akan tarafından 500 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Çelik ve Emrullah Çelik ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat iletişim Haberi

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat iletişim

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Küçük tarafından kuruldu. 

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi konusu:
Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko,hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyalarıyurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi adres:Çavuşoğlu Mahallesi Meşeli Ayazma Cad.Özdemir Apt.36/1...