24 / 07 / 2024

günsan anahtar

günsan anahtar

Günsan, 2016 ’da da elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla çalışmalarına devam etti. Elektrikçilere, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda eğitim verdi.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Osmaniye'de 48.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Osmaniye İli Kadirli İlçesi Şehit Halis Şişman Mahallesi 2206 Ada 7 Parselde Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü Kampüsünün projesine göre anahtar teslimi yaptırılması karşılığında arsa verilmesi işini 48 milyon 852 bin TL'ye ihale ediyor.

Yüreğir'de 94.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Adana İli, Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde arsa karşılığında yangın acil durum ünitelerinin projesine göre anahtar teslimi yaptırılması işini 94 milyon 304 bin TL'ye ihale edecek.

Ruby Mae'e doğum günü hediyesi: Milyonluk evin anahtarı!

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Dele Alli ile sevgilisi Ruby Mae'e 1. 5 milyon sterlin değerindeki evinin anahtarını verdi. Alli, doğum günü sürprizi yaptığı sevgilisinden yanına taşınmasını istedi.

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu!

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

NLogo projesinin anahtar prizleri Günsan Elektrik'ten!

Günsan Elektrik, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmayı sürdürüyor. Günsan, Özyurtlar İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği NLogo projesinin de anahtar priz ürünlerini sağlayacak.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın 2. kura çekilişi gerçekleşti, Toplam 225 hak sahibi aile için 6 Temmuz 2017 Perşembe günü anahtar teslim töreni düzenlenecek.

Vira İstanbul projesini Günsan ürünleri aydınlatacak!

Gül İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Vira İstanbul projesinde, Günsan’ın Eqona Beyaz serisi anahtar priz ürünlerini tercih etti.

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

günsan anahtar Haberi

günsan anahtar

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan, 2016 ’da da elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla çalışmalarına devam etti. Elektrikçilere, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda eğitim verdi.


Son olarak İstanbul ve Mersin’de düzenlenen programda elektrikçiler, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda uygulama yapma imkânı buldu.  Eğitimde ayrıca elektrik tesisat ve kontrol sistemlerine ait birçok ürünün kurulum ve montajını gerçekleştiren elektrikçiler, montajın püf noktaları ve montaj yaptıkları yaşam alanlarının güvenlik seviyesi hakkında da bilgi sahibi oldu. 


Elektrik Tesisat ve Kontrol Sistemleri çözümleri hakkında bilgilendirilen elektrikçiler, eğitimin sonunda düzenlenen montaj yarışmasına katılarak ‘en hızlı’ montajı gerçekleştirmek için yarıştı. Yarışta dereceye girenler ödüllendirildi.


Seminer sonunda katılımcılara, mesleki hayatlarında kullanabilecekleri avometre hediye...