14 / 05 / 2024

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Beykoz'da, Mehmet Şamil Sandıkçı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Buyol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Buyol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güneş tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gök ve Ali Fuat Gök ortaklığında kuruldu. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yusuf Sayılgan tarafından Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Albayrak tarafından Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Mehmet Şamil Sandıkçı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;ASFALT VE İNŞAAT ALANINDA:     Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları beton, yol, yol yama, tamir , asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek.Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları,diğer boru hatları, yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları, enerji nakil hatları, telefon, telgraf ve diğer havi nakil hatları yapım ve montaj işlerini onarım değişim ve restorasyon işlerini yapmak. yaptırmak. İştigal Konusu ile ilgili her türlü iş makinesi alabilir, satabilir, kiraya verebilir, ithalat ve ihracatını yapabilir.    ...