02 / 05 / 2024

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ruhi Köseoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Ş.İlhan Yalçın Sokak'ta kuruldu.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Günaltay tarafından kuruldu.

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Sarıgül tarafından kuruldu.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Erkar Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkar Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Vefa Dursun ve Vedat Dursun ortaklığında kuruldu.

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Averi tarafından kuruldu.

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nami Güldemir tarafından kuruldu.

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Gürkan Somuncu tarafından kuruldu.

Haker Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Üzer ve Hakikan Üzer ortaklığında kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ruhi Köseoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Ş.İlhan Yalçın Sokak'ta kuruldu. 


Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK a.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı...