06 / 05 / 2024

Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Remzi Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Issa Alghaıth Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür yine uyardı! Tayvan'da yaşanan deprem ve sonra bizlere ibret olsun!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tayvan'da yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak "deprem dirençli kentlerin" önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Görür, benzer büyüklükte bir depremin Türkiye'de olması halinde on binlerce vatandaşımızı toprağa vereceğimizi söyleyerek yine çağrıda bulundu. 

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

EYT’de beklenen gün! Hararetli görüşmeler başladı! İşte EYT’nin SGK’ya maliyeti!

EYT’lilerin beklediği emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası bugün Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı. İşte detaylar!

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

17 dakikada şarj olan 108MP kameralı Xiaomi Mi 11T Pro 'ya görülmemiş indirim! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’ya görülmemiş bir indirim yaptı. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Huawei P50 Pro'ya görülmemiş indirim! Tam 1999 TL! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Huawei, en sevilen ve en yeni cihazlarından biri olan Huawei P50 Pro'ya 1999 TL indirim yaptı! Yeni fiyatları görünce çok şaşıracaksınız! Peki, Huawei P50 Pro fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya görülmemiş indirim! Tam 2800 TL! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Hepsiburada'dan 2 bin 800 lira indirim geldi! Görünce çok şaşıracaksınız! Peki, Samsung Galaxy S22 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Remzi Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Issa Alghaıth Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.


Gür Yağmur Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; ENERJİ   1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak   2. Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi.3.Rüzgarla faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça veya tüm olarak imalatını yapmak. 4-Enerji piyasası düzenleme kurumundan lisans almak kaydı ile veya lisans almaksızın,  güneş enerjisi üretim tesislerini, Rüzgar enerji tesisleri, jeotermal...