15 / 05 / 2024

güral ürünleri 2015

güral ürünleri 2015

Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

A101 aktüel kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın, epilasyon 2 Mart 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. A101 aktüel ürünler kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın... 2 Mart 2023 fiyat listesi

güral ürünleri 2015 Haberi

güral ürünleri 2015

 Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolarlık yatırım yaparak yeni bir marka yarattı. Avrupa’nın en büyük üretim kapasitesine sahip Güral Porselen’in Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral’ın Paris’te kendi evini dekore ederken temelleri atılan ve Güral G+Plus adıyla yaratılan markaile lüks segmentteki mutfak ve sofra ürünlerinin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor. Harika Güral, ürünlerinin kendini A+ gruba layık gören her yaşa ve her kesime hitap edeceğini söyledi. 

Temelleri Paris’te atılan marka 

 Güral, “G+Plus’ın tohumları 2 yıl önce ben Paris’te yaşarken atıldı. Paris’te evimi kurarken zamanımı ev eşyası satan yerlerde geçirdim. Devamlı bu mumlar ne kadar güzel, şu tepsilerden istanbul’a götürsem mi, bu jardenyeri nasıl götürürüm diye düşünür buldum kendimi. Neden bu ürünleri ben kendi ülkemde bir araya getirmiyorum dedim ve ürünlere o gözle...