28 / 04 / 2024

güral vit ürünleri

güral vit ürünleri

Güral Vit , 26 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek hem ulusal hem de uluslararası 26. Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak.

Güral Vit Cersaie Fuarı'na katıldı!

Güral Vit beşinci kez katıldığı Cersaie Fuarı 'nda sağlık ve hijyenin ön planda olduğu tasarımlarıyla dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerinin de beğenisini topladı.

Güral Vit, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Güral Vit, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı 'na Vitrifiye, Batarya, Banyo Aksesuarları, Banyo Mobilyaları ve Cam Mozaik ürün çeşitlerinin yer aldığı zengin ürün yelpazesiyle katılacak.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

güral vit ürünleri Haberi

güral vit ürünleri

2013 yılında, “Değişen ve Gelişen Marka Güral Vit” sloganı ile yola çıkan Güral Vit , yenilikçi tasarımlarla kaliteli ürünler üreterek ve sağlığı ön plana çıkararak müşteri memnuniyetini daha da yükseklere taşıyor ve Güral Vit olarak küresel bir marka olma yolunda adım adım ilerliyor. 

UNICERA Fuarı’nda  yer alacak olan  Güral Vit , 2012 Red Dot tasarım ödüllü tuvaleti WC Health’i , kanalsız klozetlerinden oluşan yeni vitrifiye setlerini , ürün gamına yeni eklediği mozaik , granit dekor, banyo aksesuarları, banyo mobilyaları ve armatürlerinden oluşan seçkin ürünlerini yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturmayı planlıyor. Bununla birlikte yeni pazarlara açılmaya devam edecektir.


Seramik sağlık gereçleri alanında, üretim kapasitesi, satış cirosu, yurtiçi ve yurtdışındaki pazarlama ağı olarak önde gelen firmalar arasında yer alan Güral Vit ,...