17 / 05 / 2024

Güral yeni otel yatırımı

Güral yeni otel yatırımı

Nafi Güral, dördüncü otel yatırımı için adresini netleştirdi. İstanbul'da otel yapmayı planladığını daha evvel yazdığımız Güral Ailesi, bu yatırım için Güneşli 212 AVM'nin karşısına denk düşen Kütahya Seramik'e ait arsada karar kıldı...

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

49 ilde 167 yeni otel inşa edilecek!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), geçen yıl 49 ilde toplam 28 bin 661 yataklı 167 yeni otel projesi için teşvik başvurusu yapıldığını açıkladı.

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Nevşehir Göreme'deki otel inşaatı hakkında yıkım kararı alındığı ve yıkıma başlandığı bildirildi.  

Göreme'deki otel inşaatı durduruldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Türkiye'de 48 şehire 143 yeni otel geliyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nce (TÜROB), bu yılın ocak-ekim döneminde 48 şehirde toplam 22 bin 81 yataklı 143 yeni otel projesinin teşvik belgesi aldığı açıklandı. 

Güral yeni otel yatırımı Haberi

Güral yeni otel yatırımı


Kardeşi İsmet Güral ile geçen yıl işlerini tamamen ayıran Nafi Güral, çocuklarıyla yönettiği porselen ve turizm alanında yeni yatırımları gündemine aldı. 


Kütahya ve Sapanca'nın ardından üçüncü otelini Afyon'da açan Nafi Güral, dördüncü otel yatırımı için adresini netleştirdi. İstanbul'da otel yapmayı planladığını daha evvel yazdığımız Güral Ailesi, bu yatırım için Güneşli 212 AVM'nin karşısına denk düşen Kütahya Seramik'e ait arsada karar kıldı. 


Yaklaşık 20 dönüm büyüklüğündeki bu arsaya 50 milyon dolarlık bir bütçeyle yapılması planlanan otelin kongre merkezi ve spa'sıyla dikkat çekmesi bekleniyor. Güral Ailesi'nin turizm işlerinin başında olan NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Atatürk Havalimanı hattında planlanan 16 otel olduğunu, fakat yine de bu yatırımdan vazgeçmediklerini söylüyor. 


Planladıkları otelin mevcut Atatürk Havalimanı'na beş dakika, yapılacak üçüncü havalimanına...