03 / 05 / 2024

gürallar kartal ofis fiyat

gürallar kartal ofis fiyat

Gürallar Yapı’nın Kartal’da gerçekleştirdiği ofis projesi Lapis Han’daki ofislerin yüzde 25’i iki ay içinde satıldı...

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

İş GYO Güneşli ofis binasının satışı gerçekleşti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Güneşli Ofis Binasının Satışının Tamamlanması hakkında bildirim yayınlandı.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm inşaat'a sattığını duyurdu.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası 69.5 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yer alan Güneşli Ofis Binası 69 milyon 500 bin TL'ye Sun Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

gürallar kartal ofis fiyat Haberi

gürallar kartal ofis fiyat


Türk sanayisinin önemli aktörlerinden biri olan Gürallar Grubu’nun, gayrimenkul geliştirme alanındaki ilk ofis projesi “Lapis Han”  lansmanının gerçekleştirildiği tarihten bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. 15 Aralık 2012’de satışa çıkan Lapis Han’daki ofislerin %25’i satıldı.


Kartal’da E-5 aksı üstünde, Soğanlık metro istasyonunun çıktığı noktada yer alan ve dünyanın en büyük adalet sarayı olarak kabul edilen İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na 700 metre mesafede bulunan ofis binasına hukukçuların yanı sıra, Gebze’de yer alan sanayi kuruluşları büyük ilgi gösteriyor. 

Kartal’da 32.000 metrekare inşaat alanına sahip Lapis Han’ın satışa sunulmasının ardından gördüğü yoğun ilgiyi, Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, “projenin lokasyonu, sahip olduğu nitelikler ve fiyat politikasının yanı sıra İstanbul Anadolu yakasındaki nitelikli ofis ihtiyacına” bağlıyor.


32.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Lapis Han’da farklı büyüklüklerde...