29 / 04 / 2024

gürallar yapı ataşehir ofis projesi

gürallar yapı ataşehir ofis projesi

Ataşehirde ofis ve otele 200 milyon TL yatıracak Gürallar Yapı, 2014'te otel, ofis ve konut projeleri yapacak. İlk durağı Ataşehir olacak şirket, 200 milyon liralık bir ofis ile 230 milyon liralık bir otel projesi de planlıyor

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro hattı yargıya mı taşınıyor?

Yapımı süren Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro hattının projesine itiraz yağdı. Metro hattı planına karşı yargı sürecinin başlatılması gündemde…

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

gürallar yapı ataşehir ofis projesi Haberi

gürallar yapı ataşehir ofis projesi


Geçtiğimiz yıl Kartal'daki Lapis Han projesiyle sektöre adım atan ve ilk projesiyle Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 'Uluslararası En İyi Ofis Geliştirme' ödülünü kazanan Gürallar Yapı, bu alanda kazandığı tecrübeyi 2014 yılında yapacağı yeni projelere aktarmayı hedefliyor. İlk projeleri Lapis Han'ı tamamlamak üzere olan Gürallar Yapı, yeni yılda da ofis, konut ve otel projeleri hayata geçirmeyi planlıyor. Yeni projeleri için Ataşehir ve Levent-Maslak'ı seçen Gürallar Yapı'nın 2014'teki ilk projesi Ataşehir'de olacak. Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, "Ataşehir'de 3 arsa ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Bir sonraki projemiz Doğu Ataşehir'de otel veya ofis projesi olacak. Ofis projesine 200 milyon lira, otel projesine ise 230 milyon lira yatırım yapılacak" dedi. 


Sektörün ödülü oldu Gürallar Grubu bünyesinde bugüne kadar ağırlıklı olarak tatil köyü olmak...