29 / 04 / 2024

Güray Enerji Mühendislik iletişim

Güray Enerji Mühendislik iletişim

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Koçak tarafından kuruldu.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Dehgan tarafından kuruldu.

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Güray Enerji Mühendislik iletişim Haberi

Güray Enerji Mühendislik iletişim

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Koçak tarafından kuruldu.

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Elektrik, Trafo Test ve Bakım, a-Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik,mimarlık, taahhüt işleri yapmak, projelendirmek inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, alt yapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında kat karşılığı inşa etmek, taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak, satmak, kiralamak danışmanlık ve kontrollük hizmeti vermek,...