04 / 05 / 2024

gurbetçilere ev satışı

gurbetçilere ev satışı

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları bugün Almanya Stutgart'ta yatırımcılarla bir araya gelecek. Yatırımcının ayağına giden firmalar, projelerini en detaylı şekilde tanıtacak.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları 2022!

Mal sahipleri kiraya verdikleri taşınmaz mallarını satabiliyor. Kiracılar ise bu durumda karşılaşmaları halindeki haklarını merak ediyor. İşte oturduğu ev satılan kiracının hakları 2022...

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

TOKİ'den alınan ev satılır mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) alınan ev satılabiliyor mu? TOKİ'den alınan konutlarda devir ve satış şartları neler?

Justin Trudeau: Yabancılara ev satışını yasaklayacağım!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, seçimlerde yeniden göreve gelmesi durumunda emlak piyasasında atacağı adımı duyurdu. Justin Trudeau, yeniden seçilirse yabancılara ev satışını yasaklayacağını belirtti.

İnternetten ev satışına yeni düzenleme!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde neler değişti? İnternetten ev satışına hangi düzenlemeler getirildi? İşte ayrıntılar...

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Çanakkale Gökçeada'da arazi ve ev satışları patladı! 

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

​Ev satın alırken dolandırılmayın! 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan ev satın almayı veya kiralamayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Kovid-19 gurbetçilere konut satışını etkiledi mi?

Koronavirüs salgını sebebiyle durağanlaşan konut sektörü, düşük faiz kampanyalarıyla canlandı. Peki salgın sürecinde Türkiye'de gurbetçilere satılan konut sayısı ne oldu? Kovid-19 gurbetçilere konut satışını etkiledi mi?

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Ev satışları arttı fiyatlar rekor kırdı!

Kovid-19 salgını sürecinde küçük ölçekli işletmeler desteklendi, vergiler düşürüldü, kira yardımı yapıldı ve daha birçok destek sırf ekonomi canlansın diye yapıldı. Bu desteklerin içinde konut kredisi faizlerindeki indirim de yer aldı. Ev satışları arttı fiyatlar rekor kırdı...

gurbetçilere ev satışı Haberi

gurbetçilere ev satışı

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları  Avrupalı Türkler'le Almanya'nın 6. büyük şehri Stutgart'a bir araya gelecek. Bugün Steigenberger Graf Zeppelin otelde gerçekleşecek buluşmaya Türkiye'nin en önemli inşaat firmaları katılım gösterecek.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, sınırlı sayıda konutun yatırımcıya tanıtıldığı organizasyonlarda gurbetçilerin kendi ülkelerinde ev sahibi olması sağlanıyor. Yatırımcının ayağına giden firmalar, projelerini en detaylı şekilde tanıtıyor.

Bir sonraki durak 'Hollanda'

Organizasyon kapsamında  bir sonraki durak 8-9 Aralık'ta Hollanda'nın Rotterdam şehri olacak. Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonlar hızla devam edecek. 15-16 Aralık tarihlerinde ise Almanya'nın ticaret ve finans şehri olarak kabul edilen Frankfurt'ta düzenlenecek.

200 milyon liralık satış 

Türkiye'de eylül ayında başlatılan tarihi fırsat kampanyası Avrupa emlak buluşmalarına damga vurmuştu. 20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Berlin buluşmasında yoğun ilgi gösteren Avrupalı Türkler,...