02 / 05 / 2024

Gürbüz Çapan kimdir

Gürbüz Çapan kimdir

Gürbüz Çapan, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Esenyurt Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan kimdir? İşte Gürbüz Çapan'ın biyografisi...

Gürbüz Çapan: Esenyurt'u dönüştüreceğiz!

CHP Esenyurt Gençlik Kolları tarafından Kıraç Joy Tesisleri'nde organize edilen kahvaltılı çalışma toplantısında konuşan Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, yeni dönemin Esenyurt Belediyesi'ne dair projelerini sıraladı.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbüz Çapan kimdir Haberi

Gürbüz Çapan kimdir

Gürbüz Çapan kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan oldu. Peki Gürbüz Çapan kimdir?


Gürbüz Çapan biyografi..

Gürbüz Çapan, 19 Mayıs 1955 yılında Kars’ın Çıldır ilçesinde doğdu. Orta öğretimini Kars’ta, üniversiteyi Diyarbakır Tıp Fakültesi’nde okudu.

Askerliğini Trabzon’da, mecburi hizmetini Giresun’da yaptı.


Büyükçekmece’de hekimlik yaptığı dönemde, Esenyurt’ta girdiği seçimleri kazandı.


1989-2004 yılları arasında üç dönem Esenyurt Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü. “Çamur kent” olarak bilinen Esenyurt’u modern bir yerleşke haline getirdi.


En büyük eksiklik olarak gördüğü kültür ve eğitim konularında büyük adımlar attı. Esenyurt’a 20 okul ve kültür merkezleri kazandırdı.


Esenkent, Boğazköy ve Beylikdüzü projelerini oluşturan ve hayata geçiren ekibe başkanlık etti ve...