31 / 07 / 2024

Gürdal Yüzügüler İnşaat işçileri daha eğitimli olmalı

Gürdal Yüzügüler İnşaat işçileri daha eğitimli olmalı

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gürdal Yüzügüler iş güvenliği hakkında önemli tespitlerde bulundu. Yüzügüler, işçilerin ve ustaların daha eğitimli ve bilinçli olmasını gerektiğini savundu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Altın tektaş yüzüklerde yüzde 55 indirim! En uygun tektaş yüzükler burada! Gülaylar altın 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın, tektaş altın yüzüklerde yüzde 55 indirim kampanyası başlattı. En uygun tektaş yüzük fiyatlarının yer aldığı fiyat listesi belli oldu. Peki tektaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın tektaş yüzük 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Gürdal Yüzügüler İnşaat işçileri daha eğitimli olmalı Haberi

Gürdal Yüzügüler İnşaat işçileri daha eğitimli olmalı

İnşaat sektöründe son günlerde artan iş kazaları üzerine Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Hüsnü Erturan ile Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Yüzügüler İnşaatın sahibi Gürdal Yüzügüler iş güvenliği hakkında önemli tespitlerde bulundu. 


İnşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilebilmesi daha caydırıcı yasaların çıkması gerektiğini savunan Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Hüsnü Erturan, müteahhitlik kavramının da gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. Nazilli Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda Yüzügüler inşaatın sahibi Gürdal Yüzügüler ise işçilerin ve ustaların daha eğitimli ve bilinçli olmasını gerektiğini savundu. 


"DENETİMSİZLİĞİN ÖNÜNE GEÇİLMELİ" 


İnşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilmesi için uygulanan denetimin sadece kağıt üzerinde kalmaması gerektiğini söyleyen Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Hüsnü Erturan, "Yönetmelik çıkartılırken bir boşluk oluşuyor. İşçiler belediyeye gidiyor. Ben ustayım diyip belgelerini imzalatıp geliyorlar. Bu işlerin sertifikası...