05 / 05 / 2024

Gürel ve Karabacak aileleri

Gürel ve Karabacak aileleri

YABANCI sigara firmalarına satılan TEKEL'in bina ve arazileri büyük aile gruplarına rezidans yapılması için peşkeş çekiliyor. Konumu itibariyle " kupon arazi " olarak nitelendiriliyor.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi!

Toplam 300 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Gürel Ailesi Şişli projesi 31 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi...

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Gürel tarafından 600 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Şeffaf Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeffaf Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Gürel ve Mehtap Gürel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bozkurt ve Zeki Kulaç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde kuruldu.

DSİ Çamavlu Göleti ve Sulaması projesini tamamlandı!

DSİ Genel Müdürlüğü'nce İzmir'de inşa edilen Çamavlu Göleti ve Sulaması projesi tamamlandı. Yöre topraklarına bereket katacak tesis, brüt bin 420 dekar münbit araziyi modern borulu şebeke ile sulayacak.

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hassan Dahan, Nourelhuda Dahhan, Rafık Basal, Mohamad Fahed Dahan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler, Tuna Mahallesi'nde kuruldu.

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Karadağ tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6. Sokak'ta kuruldu.

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Mehmet Çiçek tarafından 600 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu.

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhan ve Mustafa Rüşven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Gürel ve Karabacak aileleri Haberi

Gürel ve Karabacak aileleri

YABANCI sigara firmalarına satılan TEKEL'in bina ve arazileri büyük aile gruplarına rezidans yapılması için peşkeş çekiliyor. Konumu itibariyle "kupon arazi" olarak nitelendirilen TEKEL'in İzmir Alsancak'taki 7 bin 699 metrekare genişliğindeki tütün bakım işletmeleri arazisi için 2009 yılında açılan ihaleyi 14 milyon 750 bin TL ile en yüksek teklifi veren Gürel ve Karabacak ailelerinin oluşturduğu İzmir Ortak Girişim Grubu kazanmıştı. Aradan geçen sürede arsa sahipleri ile belediye arasında imar sorunu çözülemedi. Karabacak ailesi de bir süre sonra ortaklıktan çekildi. 

Bir zamanlar on binlerce insana istihdam sağlamış olan, Kahranıanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım işletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Çankaya'da Gürel Towers'ı yapan Gürel Ailesinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndaıı satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli nazım imar planı değiştirildi. Toplam...