19 / 05 / 2024

Gürgür Mesire Alanı şanlıurfa

Gürgür Mesire Alanı şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan ilçesinde bulunan ve Atatürk Barajı'nın yapılmasının ardından su altında kalan ve bakımsızlıktan atıl durumda olan Gürgür Mesire Alanı'nın tekrar gün yüzüne çıkarılacağını söyledi.

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Dolar kurunda bomba! Gümbür gümbür gelen dolar 17 TL'yi geçti! İşte son dakika dolar kuru!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru gümbür gümbür geliyor. Peki dolar kurunda son durum ne? İşte 8 Haziran 2022 güncel dolar kuru...

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hayrettin Güngör'den Kılavuzlu Millet Bahçesi açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Lojistik gayrimenkulde yeni bir yatırım alanı oluyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından düzenlenen toplantıda Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, gayrimenkul yatırımı alanında lojistiğin değer kazandığını açıkladı.

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

Gürgür Mesire Alanı şanlıurfa Haberi

Gürgür Mesire Alanı şanlıurfa


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan ilçesinde bulunan ve Atatürk Barajı'nın yapılmasının ardından su altında kalan ve bakımsızlıktan atıl durumda olan Gürgür Mesire Alanı'nın tekrar gün yüzüne çıkarılacağını söyledi.


Başkan Güvenç, beraberinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Güvenç ve Bayık, önceden mesire alanı olarak kullanılan ve ardından Atatürk Barajı'nın yapılmasının ardından su altında kalan Gürgür Mesire Alanı'na gitti.


Buranın tekrar gün yüzüne çıkarılması için yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan ikili daha sonra gazetecilere açıklama yaptı.


Sular altında kalan yerin tekrar gün yüzüne çıkarılması için ciddi projeler hazırlayacaklarını belirten Başkan Güvenç, Gürgür'ün tekrar cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.


Hilvan'ın her şeyin en iyisine laik olduğunu vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:


"Burası eski bir mesire alanıydı. Ama...