14 / 05 / 2024

Gürhan Bakırküre Özgeçmişi

Gürhan Bakırküre Özgeçmişi

Mimar S. Gürhan Bakırküre, KG Mimarlık'ın kurucularından. Y. Mimar S. Gürhan Bakırküre, ortağı Y. Mimar Kurtul Erkmen ile birlikte Romanya'nın başkenti Bükreş'te de KGROM isimli mimarlık firmasının sahibidir. Peki Gürhan Bakırküre kimdir? İşte özgeçmişi..

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor

Dolar/TL kuru rekor seviye olan 27 TL ile yatay seyrederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? 1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor...

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Bankada param varsa evde bakım maaşı kesilir mi? İşte yanıtlar!

Evde bakım maaşının alınması belli şartlara bağlıdır. Maaş almak için başvuru yapacak kişiler, “Bankada param varsa evde bakım maaşı kesilir mi?” sorusunun yanıtı aramaktadır. İşte detaylar!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy’de kentsel dönüşüm tekrar gündeme geldi!

Bakırköy köklü geçmişi ile İstanbul’da eski yapıların bulunduğu ilçelerden biri. Eski yapıların modernize edilmesi ve depreme dayanıklı konutlarda oturmak isteyen vatandaşlar, Bakırköy için kentsel dönüşüm sürecini tekrardan dile getirdi…

Bakırköy Osmaniye kentsel dönüşüm başlayacak!

Bakan Kurum, 5 yıllık süreçte Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesi'ni sağlam, güvenilir, içinde yaşanabilir sosyal donatı imkanları olan kentsel dönüşüm projesine tabi tutmak istediklerini söyledi...

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik parselleri 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bakırköy Şenlik Parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde konut yapacak!

TOKİ mülkiyetinde olan İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlik Mahallesi'ndeki arsalar için yeni imar planı hazırlandı. Yeni plana göre zemin+2 katlı binalar yapılabilecek...

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Gürhan Bakırküre Özgeçmişi Haberi

Gürhan Bakırküre Özgeçmişi

Gürhan Bakırküre kimdir?


Mimar S. Gürhan Bakırküre 1965 yılında İstanbul'da doğdu. 1985'te İstanbul İtalyan Lisesi'ni bitirdi. Bakırküre, 1989'da Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


1990'da Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. S. Gürhan Bakırküre, 1990'da Kurtul Erkmen ile birlikte KG Mimarlık Limited Şirketi'ni kurdular. Bakırküre, 1992'de "Çağdaş Kültür ve Mimari Bağlamında Müze Mimarisi ve Müzecilik Kavramının İrdelenmesi" konulu yüksek lisans tezini tamamladı. 


1999'da Kurtul Erkmen ile birlikte Romanya / Bükreş'te KGROM isimli Mimarlık Şirketini kurdu. Şirketin çalışmaları devam etmektedir. 


2007'de Kurtul Erkmen ve Alkım Ünal ile birlikte Kazakistan / Almaata'ta ErmasKG Mimarlık Şirketi'ni kurdu. Şirketin çalışmaları devam etmektedir. 


Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde mimari proje hocalığı yapmaktadır. 


Yaptığı çeşitli sporların yanısıra taekwondo çalışmalarına siyah kuşak olarak devam...